Εγκαίνια Έκθεσης στο Πανεπιστήμιο

Πέμπτη 04 Οκτ. 2018

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έλαβαν χώρα τα εγκαίνια της Έκθεσης Απαγορευμένου Αντιστασιακού Τύπου και Λογοτεχνικών Εκδόσεων στην Κατοχή (1941-1944), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ», στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης».

Το Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ» τίμησε το σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο

Πέμπτη 13 Σεπ. 2018

Το Διεθνές Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού «ΙΩΝΙΑ», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ», τίμησε το σύγχρονο Ελληνικό Κινηματογράφο, με ένα Αφιέρωμα σε τρεις από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του, το Δήμο Αβδελιώδη, το Θεόδωρο Μαραγκό και το Γιάννη Σμα

Οι «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Δευτέρα 03 Σεπ. 2018

Το επιτυχημένο Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ» 2018 αποχαιρέτησε το καλοκαίρι, με τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, στο κατάμεστο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Μιρέλα Πάχου και ο Steve Tesser μάγεψαν τη Χίο

Τετάρτη 29 Αυγ. 2018

Μία ακόμη, επιτυχημένη πολιτιστική εκδήλωση, χάρισε το Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ» στη Χίο, το Σάββατο 25 Αυγούστου, τη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, η οποία ξεσήκωσε το κοινό.

Σείστηκε το γήπεδο της Χίου

Δευτέρα 13 Αυγ. 2018

Μια μοναδική «Νύχτα Καλοκαιριού»  χάρισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ», την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στους Χιώτες.

Η σαγηνευτική ερμηνεία της Ιωάννας Παππά, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Σάββατο 21 Ιουλ. 2018

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ» 2018, ο Δήμος Αβδελιώδης παρουσίασε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 21 Ιουλίου, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», τη θεατρική παράσταση «Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον».

Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αλέξανδρου Ρήγα

Κυριακή 08 Ιουλ. 2018

Δύο μαγευτικές βραδιές μας χάρισε ο Αλέξανδρος Ρήγας, με τη διασκευή της θεατρικής παράστασης «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη.

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο "Ιωνία" τιμά το μεγάλο Μουσικοσυνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο

Παρασκευή 11 Αυγ. 2017

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και την πολυμελή ορχήστρα του Χρήστου Νικολόπουλου η Μελίνα Ασλανίδου, ο Βασίλης Λέκκας, η Γιώτα Νέγκα και ο ίδιος ο Χρήστος Νικολόπουλος τραγουδούν Χρήστο Νικολόπουλο και όχι μόνο...