Το Διεθνές Κέντρο Παιδείας και Πολιτισμού «ΙΩΝΙΑ» παρουσιάζει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ», μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια μοναδική συναυλία, με τίτλο «Νύχτες Καλοκαιριού», την Παρασκευή 10 Αυγούστου, στις 21:30, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι αναμφίβολα από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. Είναι η φωνή που υπηρετεί πιστά και βιωματικά την Τέχνη, που κατά πολλούς «είναι οδύνη, μα κι ενθουσιασμός». Και η Ελεωνόρα δεν κάνει τίποτε περσότερο απ’ το να μας συντροφεύει στη χαρά μας και τη λύπη, την οδύνη μας και τον ενθουσιασμό, να μας συντροφεύει σ’ αυτό που απλά και εμφαντικά ονομάζουμε αγάπη, πάθος, έρωτα, ζωή, Ύπαρξη…

Ένταση, πάθος, τραγούδι, χαμόγελο, συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση και πολλά ακόμα από μια φωνή που καθηλώνει και μια σκηνική δυναμική παρουσία και προσωπικότητα που εντυπωσιάζει!

Θα ακουστούν όλα αυτά που θέλουμε κάθε φορά από την Ελεωνόρα και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία, “πειραγμένα” από την Ελεωνόρα και τους συνεργάτες της σε ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

 

Μαζί της οι μουσικοί:

Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: Ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα, ενορχήστρωση

Μιχάλης Καπηλίδης: Ντραμς

Βασίλης Νησόπουλος: Μπάσο

Γιάννης Οικονομίδης: Τρομπέτα, πιάνο

Νίκος Πασσαλίδης: Λαούτο, μπουζούκι, κιθάρα, μαντολίνο

Ηχοληψία: BrianCoon - ΔημήτρηςΣαμαράς

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας

 

 

Ετικέτες:Συναυλίες Φεστιβάλ Ιωνία 2018 Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Κατηγορία:Δελτίο τύπου

Μοιραστείτε το:

Σχετικές δημοσιεύεσεις